Подякуй лікарю. Аплодуємо о 20.00.

На жаль, в Україні досі немає потрібної кількості якісних тестів. Тому люди не обстежуються. Напевне, хворих набагато більше, ніж подають нам штаби і влада.
Ось уже три нардепи виявилися хворими. Вони мають кращі умови для обстеження, ніж прості люди. Вже є 4 смерті. Ще одна жінка померла в Івано-Франківську. Їй було 65 років.
Мене вразила інформація про 2-х хворих медсестер Івано-Франківської інфекційної лікарні. Вони перед цим спілкувалися з чоловіком померлої жінки. Зараз лікуються на тому місці, де вчора лікували інших. Ця тривожна новина ще раз нагадує нам всім про жертовну працю медиків України. Вони першими беруть на себе удар пандемії. Першими вступають у бій з коронавірусом. Ще недавно лікарі-інфекціоністи не мали елементарних засобів захисту від хвороби. Але жоден з них у нашій області не залишив пост, не покинув хворих напризволяще, без лікування та догляду.
Хто зна, чи всі медики уникнули зараження від пацієнтів. Тому треба у першу чергу перевірити на коронавірус всіх тих медиків, які у перші дні контактували з підозрюваними хворими на коронавірус.
Сподіваємося на негативний результат тестів. І молімо Бога, аби дарував здоров’я і сили цим Ангелам, котрі відбивають у смерті людей.
Поаплодуймо їм о 20-00. Нехай вони знають, що ми цінуємо їхню працю, щиро дякуємо їм за неї і молимо Бога за здоров’я їх та їхніх сімей. Будьмо здорові всі!
Петро Кобевко

peredplata