Убив на відпочинку двох дітей та покалічив жінку: мешканцю Закарпаття загрожує довічне ув’язнення 30-річного чоловіка затримали

На Закарпатті затримали чоловіка, який убив двох дітей та покалічив їхню матір. За підозрою в умисному вбивстві малолітніх дітей мешканець Тячівського району перебуватиме під вартою.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури в Закарпатській області.

“Слідчим суддею обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою жителю смт Буштино, якого підозрюють в умисному вбивстві двох малолітніх дітей та замаху на вбивство співмешканки”, – розповіли у відомстві.

У прокуратурі розповіли, що трагічні події сталися в одному з закладів Тячева ввечері 6 січня.

“Чоловік у стані алкогольного сп’яніння розпочав конфлікт зі своєю 35-річною співмешканкою. Під час суперечки підозрюваний наніс жінці, її 9-річній доньці та 2-річному сину тілесні ушкодження. Діти внаслідок отриманих травм померли на місці інциденту, а співмешканку підозрюваного доставили до реанімаційного відділення одного з медичних закладів краю”, – йдеться у повідомленні.

Дії 30-річного зловмисника кваліфіковано за п. 1, 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України та ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше розповіли ТСН.ua у поліції Закарпатської області, трагедія сталася в під час відпочинку в одному із комплексів регіону. Постраждала жінка, матір дітей, потрапила до реанімації. За словами місцевих мешканців, вона була вагітною їхньою спільною дитиною.

Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/ubiv-na-vidpochinku-dvoh-ditey-ta-pokalichiv-zhinku-meshkancyu-zakarpattya-zagrozhuye-dovichne-uv-yaznennya-1701808.html

peredplata