Кров у сауні та розбиті стільці: подробиці страшного вбивства жінки і двох дітей на Закарпатті.

 У Закарпатській області розслідують страшне вбивство, яке сталося на Святвечір, 6 січня, у Тячеві. Там 30-річний чоловік жорстоко вбив 9-річну дівчинку і 2-річного хлопчика, а також смертельно травмував їхню 35-річну матір – вона, за даними місцевих ЗМІ, ввечері 8 січня померла у лікарні.

Як розповів Mukachevo.net близький родич вбитої родини Євген, сім’я мешкала у Кам’янець-Подільському.  

За його словами, підозрюваний у жорстокому вбивстві 30-річний чоловік був вдома на батьківщині у своєї співмешканки, спілкувався з усіма, і вони “не помічали за ним неадекватної поведінки”.

“Багато не пив… За ним не спостерігалось зловживання алкоголем”, – розповів брат вбитої жінки і додав, що останній їздив на заробітки та привозив гроші. 

Того дня, за словами Євгена, (підозрюваний, – ред.), його сестра та діти пішли відпочивати у сауну, в ресторанний комплекс, що у Тячеві Закарпатської області.

Кров у сауні та розбиті стільці: подробиці страшного вбивства жінки і двох дітей на Закарпатті

Адміністратор сауни почула гуркіт і вирішила перевірити, що там сталось. Відчинивши двері, вона побачила розламані стільці та кров, а чоловік сказав не турбувати їх.

“Далі вона викликала адміністратора закладу, але той чоловік почав тікати, і його затримали охоронці. Потім викликали поліцію”, – розповів Євген.

За його словами, дітей били чи то стільцем, чи то об стіну.

Батьки підозрюваного розповіли виданню, що для них це дуже велике горе. Вони не тямлять, чому так могло статись. За їхніми словами, син привіз жінку та дітей і мав познайомити їх з ними.

Нагадаємо, підозрюваного у скоєнні страшного злочину 30-річного чоловіка затримано. Суд обрав йому безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

peredplata