Чернівчанин ошукав жінку на 20 тисяч грн за послуги, які не надавав

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 42-річного чернівчанина за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 КК України (шахрайство). Про це інформує Чернівецька місцева прокуратура.

Так, раніше не судимий чоловік, переслідуючи корисливу мету на заволодіння коштами, під виглядом надання послуг розмістив на інтернет-сайті «OLX» оголошення про виготовлення та встановлення маркізних систем.

У подальшому, в лютому минулого року, обвинувачений, використавши договір-купівлі продажу з реквізитами одного з товариств, до якого він не мав жодного юридичного відношення, та запевнивши потерпілу, що є продавцем вказаного товариства, під приводом виготовлення та встановлення маркізної системи, уклав з потерпілою договір та заволодів таким чином належними їй грошовими коштами у розмірі понад 20 тис грн.

Після цього, не маючи наміру виконувати умови договору, використав грошові кошти на власний розсуд.

Вироком суду обвинуваченому призначено покарання у виді 1 (одного) року обмеження волі та на підставі ст.ст.75,76 КК України звільнено від призначеного покарання з однорічним іспитовим строком.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

 

 

 

peredplata