У Чернівцях слідчі поліції повідомили про підозру буковинцю у крадіжці майна

 

Під час проведення досудового розслідування правоохоронці встановили, що 38-річний житель села Тарасівці Чернівецького району, перебуваючи в помешканні 34-річної своєї знайомої, викрав дублікат ключа від її квартири. Саме ним він пізніше скористався, щоб таємно проникнути в житло, де незаконно заволодів майже 15500 доларів США. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Для встановлення особи крадія оперативники карного розшуку провели низку слідчих дій: опитали потерпілу, її сусідів та проаналізували відео з камер спостережень. Внаслідок зібраної інформації та проведених розшукових заходів поліцейські встановили особу правопорушника. Він зізнався у скоєнні крадіжки.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

За клопотанням слідчих поліції Шевченківський районний суд міста Чернівці обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 
 

peredplata