На Буковині затримали серійну злодійку, яка грабувала в школах, магазинах, ТРЦ

Жителька Чернівецької області обґрунтовано підозрюється щонайменше в чотирьох крадіжках. За неодноразове таємне викрадення чужого майна підозрюваній загрожує до 5 років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили злочинну діяльність 38-річної буковинки, яка під час перебування в громадських місцях користувалася неуважністю громадян і таємно викрадала їхні речі.

Жінка вже була раніше судима за скоєння корисливих злочинів, але й далі продовжувала заволодівати чужим майном. Зокрема, починаючи з кінця минулого року, вона вчинила 4 крадіжки, перебуваючи в приміщеннях шкіл, крамниці й торгово-розважального центру. Своїми діями правопорушниця завдала потерпілим збитків на загальну суму понад 26 тисяч гривень.

Зібравши докази причетності жінки до вказаних крадіжок, слідчі поліції повідомили їй про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Щоб припинити протиправні дії підозрюваної, поліцейські звернулися до Першотравневого районного суду міста Чернівці з клопотанням про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчий суддя задовільнив клопотання органів досудового розслідування – наразі зловмисниця перебуває під вартою.

Слідчі поліції продовжують здійснювати досудове розслідування й перевіряють жінку на причетність до інших аналогічних злочинів.

 

peredplata