Буковинців запрошують взяти участь у земельних аукціонах

Буковинців запрошують взяти участь у земельних аукціонах!

💰Аукціони з оренди та продажу землі допомагають державі активувати незалучені земельні ділянки та перетворити їх у джерело прибутку. А для бізнесу та інвесторів – це хороша можливість знайти вигідні пропозиції на прозорих умовах.

📌Земельні електронні аукціони відкривають аграріям нові можливості для розширення власних земельних банків через оренду комунальної землі. Зараз достатньо відкрити вебсайт електронної торгової системи та обрати лот, який цікавить. Система покаже дату проведення торгів, початкову ціну лота, площу ділянки, організатора та контакти особи, відповідальної за вказаний лот.

🖇️Ось декілька цікавих лотів:

🔹Продаж права оренди земельної ділянки водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом для рибогосподарських потреб площею 1, 6151 га, за межами с. Рукшин Дністровського району, Чернівецької області
👉Детальніше: https://prozorro.sale/auction/LRE001-UA-20230320-22465

🔹Продаж права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 12.0000 га, що розташована за адресою: Чернівецька обл., Кіцманський р-н, в адм. межах Оршовецької с/р (за межами населеного пункту)
👉Детальніше: https://prozorro.sale/auction/LRE001-UA-20230313-34100

🔹Продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0961 га, що розташована за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Будного Степана, 2(в межах населеного пункту), категорія земель – землі житлової та громадської забудови, цільове призначення (код 02.01) – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
👉Детальніше: https://prozorro.sale/auction/LSE001-UA-20230317-36692

🔹Продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,1000 га, що розташована за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Хрещатинська, 33-В(в межах населеного пункту), категорія земель – землі житлової та громадської забудови, цільове призначення (код 02.01) – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
👉Детальніше: https://prozorro.sale/auction/LSE001-UA-20230317-69509

👉Переглянути повний перелік лотів обраної категорії можна за посиланням: https://cutt.ly/l7E9Pxn

Джерело: Управління агропромислового розвитку Чернівецької ОДА

peredplata