На Буковині начальнику одного з районних управлінь Держпродспоживслужби повідомлено про підозру

Видача дозвільних документів щодо якості харчових продуктів за неправомірну вигоду – на Буковині начальнику одного з районних управлінь Держпродспоживслужби повідомлено про підозру. Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури  начальнику одного з районних управлінь Держпродспоживслужби у Чернівецькій області повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, та в одержанні неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій з використанням наданого йому службового становища (ч. 2 ст. 369-2 та ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав від приватного підприємця 8 800 гривень неправомірної вигоди за видачу дозвільних документів та експертних висновків щодо безпечності продуктів харчування без проведення відповідних лабораторних досліджень.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР у місті Хмельницькому. Оперативний супровід –Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.                            

peredplata