Буковинка вдарила сокирою по голові свого односельчанина: їй загрожує тюрма

Дізнавачі поліції завершили досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень буковинцю.

Нагадаємо, у березні цього року жителька Вижниччини вдарила сокирою по голові свого односельчанина. Поліцейські довели причетність жінки до вчинення таких протиправних дій. За це їй загрожує обмеження волі до двох років.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що того дня 41-річна жителька села Черешенька прийшла до будинку 56-річного односельчанина, з яким на той час її співмешканець розпивав алкогольні напої. Між жінкою та господарем будинку виник конфлікт, під час якого вона вдарила його тупою металевою частиною сокири по голові.

Медики, які доправили потерпілого до районної лікарні, діагностували у нього травми голови, які спричинили короткочасний розлад здоров’я. Результати судово-медичної експертизи засвідчили легкі тілесні ушкодження у чоловіка.

За процесуальним керівництвом районної прокуратури дізнавачі сектору дізнання Вижницького районного відділу поліції скерували обвинувальний акт до суду щодо буковинки. Їй інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata