Зупиняли пострілами: на Буковині пачкарі, втікаючи покинули пакунки з 8 тисячами пачок сигарет

Минулої ночі, прикордонний наряд відділу «Селятин» спільно з групою реагування, цього ж підрозділу, завадили планам контрабандистів щодо переміщення до сусідньої Румунії  16 ящиків тютюнових виробів.

Про це інформує пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Прикордонний наряд, що ніс службу поблизу кордону помітив силуети кількох невідомих осіб, що прямували в сторону кордону. Передавши інформацію до прикордонного підрозділу, в заданий район вибула група реагування. Довго шукати правопорушників прикордонникам не довелося.  З появою охоронців кордону правопорушники вдалися  до втечі, проігнорувавши попереджувальні постріли у повітря. Оглянувши прилеглу до кордону територію військовослужбовці виявили імпровізовані наплічники та розірвані ящики з тютюновими виробами. Чому ящики були розірвані можна тільки здогадуватися, імовірно, пачкарі намагалися знищити товар.

Згодом, пакунки з 8 тисячами пачок сигарет доставлені до прикордонного підрозділу. Наразі тривають заходи щодо встановлення кола осіб причетних до спроби незаконного переміщення сигарет через кордон.

 

 

peredplata