У Дніпрі затримали ймовірного вбивцю Фаріон (деталі)

Деталі затримання у Дніпрі

Правоохоронці безперервно працювали 139 годин. Перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу.

Врешті підозрюваного вистежили. Встановили особу. Маючи його фото, це була справа часу: смарт-камери відеоспостереження зловили його всюди.

Про фігуранта: 18 років, мешканець Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові.

Зараз затриманий в руках поліції. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець – лише виконавець.

Вбивство Фаріон планувалося з травня

Підозрюваний з Дніпра приїхав до Львова на потязі і після вбивства залишив місто тим же способом, — повідомляє УП з посиланням на правоохоронців.

Хлопець навчався в 62-й Дніпровській школі та грав у регіональному чемпіонаті з футболу. Його привезуть до Львова для обрання запобіжного заходу, що відбудеться найближчим часом, ймовірно, завтра.

Що про нього кажуть сусіди:

«Жив з мамою, тато воює. А сам хлопець добре вчився, порядний», — знайомий підозрюваного у вбивстві Фаріон про хлопця. Також він сказав, що знайомий з ним з 5 років та не вірить в те, що він міг таке зробити.

 

Батько підозрюваного зараз перебуває на фронті. Чоловік вважає, що у сина не було мотивів для вбивства Фаріон, бо він не мав ніяких українофобських поглядів.

 

 

peredplata