В’їхав у коня: один пасажир загинув по дорозі у лікарню

 

 У Чернівецькому районі поліцейські встановлюють обставини аварії, в якій загинув буковинець

У ніч з 9 на 10 вересня у селі Глибочок 19-річний кермувальник автомобіля «Audi» зіткнувся з перешкодою та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП травмувалися двоє людей. Пасажир легковика помер у кареті швидкої медичної допомоги, а водій наразі перебуває в реанімації.

 

За вказаною адресою виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції.

 

Попередньо правоохоронці з’ясували, що житель села Чудей, перебуваючи за кермом автомобіля «Audi», не впорався з керуванням і допустив наїзд на коня, який ішов дорогою. Відтак – легковик з’їхав у кювет.

 

У результаті аварії постраждали двоє буковинців. 21-річний житель села Верхні Петрівці від отриманих травм помер у кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування у лікарню, а водій перебуває у відділенні інтенсивної терапії.

 

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. 

 

 

 

peredplata