Далекобійник з Туреччини намагався перевезти через кордон жінку, яку переховував у вантажівці

На Буковині слідчі поліції повідомили іноземцю про підозру в порушенні міграційного законодавства
 
 
Далекобійник з Туреччини переховував у своїй вантажівці жінку-іноземку та намагався незаконно переправити через державний кордон України. Правоохоронці перешкодили порушникам реалізувати їхні протиправні плани.

Співробітники міграційної поліції у співпраці з митниками та прикордонниками здійснюють комплекс профілактичних заходів для протидії порушенням законодавства в міграційній сфері.

Так, у пункті пропуску «Порубне» правоохоронці викрили незаконні дії 35-річного громадянина Туреччини, який рухався на вантажному автомобілі «Volvo» транзитом через територію України до Європейського Союзу. Переховуючи в транспортному засобі громадянку Ірану, чоловік сприяв її нелегальному перетину державного кордону України.

Слідчі відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції повідомили іноземцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частиною 1 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Громадянку Ірану правоохоронці помістили до пункту тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону.

 

peredplata