На хабарі попався начальник відділу земельних відносин однієї з ОТГ Чернівецької області

Хабар за зміну цільового призначення нерухомого майна – судитимуть посадовця керівної ланки ОТГ Чернівецької області

Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура.

 За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо начальника відділу земельних відносин однієї з ОТГ у Дністровському районі, який одержав неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення уповноваженою особою (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав від громадянина 2000 доларів США та 5000 гривень за вплив на сільського голову, депутатів сільської ради, службових осіб органів державної влади щодо позитивного вирішення питання про одержання у користування земельної ділянки, зміни цільового призначення нерухомого майна та безперешкодного оформлення необхідних документів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали  слідчі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

peredplata