Буковинця судитимуть за незаконне поводження зі зброєю, вирощування та зберігання наркотичних засобів

Незаконне поводження зі зброєю, вирощування та зберігання наркотичних засобів –  судитимуть  буковинця.

Про це інформує Ченівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва,Чернівецької окружної прокуратури завершено досудове розслідування та передано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Чернівецького району за фактами незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів до неї, вирощування та зберігання з метою збуту наркотичних речовин в особливо великих розмірах ( ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 310,  ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 33-річний громадянин незаконно вирощував на власній присадибній ділянці коноплю.

Під час здійснення санкціонованих обшуків за місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучити понад 2 500 кущів конопель, більше як 9 кілограмів висушеної речовини – канабісу, нарізний карабін та набої до нього.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділення № 1 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції ГУ НП в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

peredplata