1000 доларів США за безперешкодне переміщення тютюнових виробів через державний кордон – затримано прикордонника

1000 доларів США за безперешкодне переміщення тютюнових виробів через державний кордон – затримано прикордонника
Про це інформує пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.
 
За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 1 листопада 2021 року затримано військовослужбовця одного з відділів прикордонної служби 27 прикордонного загону на вимаганні та отримані неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
За даними слідства, вказаний військовослужбовець отримав 1000 доларів США за безперешкодне переміщення тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії.
 
Слідчі та процесуальні дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Ужгород) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України, відділу внутрішньої та власної безпеки по 27 прикордонному загону Головного відділу ВВБ «Захід» Державної прикордонної служби України.
 
 
 

peredplata