Postman виступить у Чернівцях

Postman – альтер-его і сольний акустичний проект вокаліста групи 5 Vymir Костянтина Почтаря. Станом на 2017 рік у доробку музиканта два ЕР, один повноформатний альбом і більше 80 концертів в Україні, Словаччині, Польщі, Чехії, Литві, Латвії та Молдові, включно з виступами на фестивалях 4 Žyvly у Словаччині і Ars Cameralis у Польщі. Автор і виконавець пісні «Київські Вулиці», яку вважають неофіційним гімном української столиці.

Postman виступить у Чернівцях

У лютому 2017 року виступ Postman відкривав київський концерт Warhaus – сольного проекту Маартена Девольдере із Balthazar. На творчість музиканта суттєво повпливала музика 60-х, зокрема Боб Ділан, Донован, Нік Дрейк, CSNY i Джин Кларк.

У 2015 році трек «Бали і Кораблі» потрапив у ТОП-100 кращих українських пісень року за підсумками порталу cultprostir.ua, а однойменний ЕР – у ТОП-25 кращих українських альбомів року за версією музичного журналу comma.com.ua. Новий англомовний ЕР “Being High” вийшов восени 2017 року і теж був відзначений як один з кращих міні-альбомів року відомими музичними виданнями Comma i LiRoom.

25 березня, 20:00
Літературний Целанівський Центр (вул. О.Кобилянської, 51)

Квитки на вході, 80 грн

Postman online:
https://www.facebook.com/postmansings
https://soundcloud.com/postmanplays
Postman live:
https://www.youtube.com/watch?v=AWjoXyZjVD8
https://www.youtube.com/watch?v=hIiCteZXvPA
https://www.youtube.com/watch?v=5rEwlOZbpBs

peredplata