На Буковині викрито підпільний цех з виготовлення тютюнових виробів

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури  на території Вижницького району ліквідовано цех з незаконного виробництва та збуту тютюнових виробів (ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, група осіб організувала підпільне виробництво тютюнових виробів, облаштувавши в одному з приватних домогосподарств Вижницького району підпільний цех. Готову продукцію сумнівної якості реалізовували на території області та поставляли в країн ЄС.

За результатами проведення санкціонованих обшуків, правоохоронці вилучили устаткування для виготовлення цигарок, обладнання для їх пакування, обгортки пачок різних найменувань, тютюн та близько 700 пачок готової продукції.  

На даний час вживаються заходи для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності.   

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Чернівецькій області за оперативного супроводу УСБУ в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

peredplata