Поліцейські вилучили з автомобіля чернівчанина майже 650 пачок сигарет невідомого походження

На прикордонній території співробітники поліції зупинили автівку за порушення Правил дорожнього руху. Водій відмовився надати правоохоронцями документи на транспортний засіб і дозвіл на його огляд. Поліцейським довелося вилучити автомобіль та звернутися до суду для проведення санкціонованого обшуку.

 

Під час патрулювання території обслуговування екіпаж групи реагування патрульної поліції відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції зупинив у селищі Красноїльськ автівку «Skoda Fabia». Оскільки водій відмовився надати будь-які документи на автомобіль і заборонив оглянути його, правоохоронці евакуювали транспортний засіб на майданчик тимчасового тримання.

Слідчі поліції звернулися до Сторожинецького районного суду з клопотанням про арешт та огляд автомобіля.

На підставі ухвали слідчого судді правоохоронці провели санкціонований обшук в автомобілі та билучили 649 пачок сигарет без марок акцизного податку України.

Наразі поліцейські вирішують питання повідомлення чернівчанину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata