Головний піп області РПЦ Мелетій вакцинований чи не вакцинований?!

З інсайдерських джерел газеті “ЧАС” стало відомо, що головний піп над попами області російської православної церкви митрополит Мелетій з попиком Нікітою, родом з Драчинців, поїхали до Італії. З собою взяли ще двох молодих прислужників.
 
Попів Мелетія і і Нікіту до Італії послав сам піп Онуфрій. Бо Мелетій опікується всіма закордонними зв’язками російської православної церкви в Україні.
 
До Італії попи поїхали алярмом. Там українці, які ходили до церкви московського патріархату, вирішили перейти до Православної Церкви України. Мелетій повинен їх би нарозумити. Але цього йому не вдасться тому, що українці Італії стійкі і вони підуть до своєї церкви, а не до російської.
 
І все ж тут питання стоїть зовсім інакше: яким чином піп Мелетій з Нікітою та двома прислужниками переїхали всі кордони. Вони нібито не вакциновані. І прихожан своїх закликають не вакцинуватися. З’ясовується вони вакциновані. Бо неможливо в’їхати до Італії людині не вакцинованій. Там на кордоні, у містах і селах, у церквах і барах питають про вакцинування. Невакцинованих вакцинують примусово або садять до тюрми.
 
Отож, московські попи в церквах говорять людям іти на мітинги антивакцинаторів. А самі повакцинувалися тихо тихо, щоб ніхто не знав. І таким чином вони дурять людей.
 
Геть московського попа!
 
Попи зараз вчинять лемент. Мовляв, ЧАС неправду пише і т.д. Тож питайте у церквах, де Мелетій і Нікіта від 31 жовтня ц.р.?
 
 
 
 
Ввести
 
 
 

peredplata