Чоловіку, який посеред білого дня пограбував дівчину загрожує 6 років тюрми

Наразі зловмисник обґрунтовано підозрюється у вчинені відкритого заволодіння чужим майном та перебуває під ватрою. За скоєння такого злочину чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.

До поліції Чернівецької області надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць міста Чернівці невідомий відкрито викрав у 23-річної дівчини-іноземки мобільний телефон.

Щоб знайти грабіжника поліцейські провели ряд слідчо-оперативних дій: опитали потерпілу і очевидців злочину, а також ретельно відпрацювали територію району, раніше судимих осіб і місця можливого збуту речового доказу.

В результаті проведеної роботи  правоохоронці з’ясували, що до вказаного грабежу причетний 34-річний уродженець Вінницької області. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання слідчих, щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata