Буковинець для збуту наркотиків використовував канал «Telegram»

Методом «закладок» житель Сторожинця розповсюджував на території свого міста наркотичні засоби і психотропні речовини. Правоохоронці вилучили у порушника 90 згортків із особливо небезпечними психотропними речовинами. Наразі зловмисник перебуває під вартою. За торгівлю наркотиками йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
Незаконні дії 21-річного буковинця викрили оперативники відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські з’ясували, що для збуту наркотичних засобів і психотропних речовин порушник використовував канал у месенджері «Telegram». Чоловік розкладав наркотики у різних місцях на території Сторожинця, а покупцям надсилав фото сховків із «закладками» та письмові пояснення до них.
Співробітники поліції припинили чергову спробу зловмисника розкласти наркотики по схованках. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього 55 згортків із синтетичним наркотиком PVP і 35 – із амфетаміном.
Слідчі поліції повідомили жителю Сторожинця про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 2 і 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці з’ясовують всі обставини злочину та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до торгівлі наркотиками.
 

 

 

peredplata