На Буковині жінка до смерті забила рідного брата

Ввечері, 7 грудня до лікарні без свідомості госпіталізували 60-річного жителя Дністровського району. Після п’яти днів у реанімаційному відділення чоловік помер. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські з’ясували, що того дня в селі Каплівка, за місцем проживання померлого, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між братом та його 42-річною сестрою виникла суперечка, яка переросла в бійку. Внаслідок конфлікту жінка нанесла буковинцю 20 ударів кулаками та ногами по тулубу та голові. Потерпілого медики госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, після п’яти днів перебування у комі, він помер.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, чоловік помер внаслідок отриманих численних травм голови.

Слідчі поліції повідомили про підозру буковинці за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України. Жінці за скоєне загрожує до 10 років позбавлення волі.

За клопотанням слідчих поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури суд обрав правопорушниці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

peredplata