Кривава бійка ввечері перед Різдвом: у Чернівцях «підрізали» патрульного.

 
У Чернівцях поблизу торгового центру “Майдан” вчора ввечері 6 січня сталася кривава бійка між двома чоловіками.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Зокрема, між 22-річним чернівчанином і 23-річним жителем області виник конфлікт на ґрунті неприязних стосунків. Під час суперечки молодший із чоловіків завдав старшому два удари ножем і втік у невідомому напрямку. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання допомоги.

Вже за пів години співробітники поліції розшукали втікача на одній із вулиць міста та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі співробітники Чернівецького районного управління поліції проводять досудове розслідування та готують клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як стало відомо molbuk.ua із власних джерел, постраждалий чоловік – працівник патрульної поліції. Проте на момент виникнення конфлікту він не перебував на службі і був одягнений у цивільний одяг.

peredplata