Любила дорогі речі та втрачала голову від чоловіків? Що відомо про зниклу на Закарпатті 36-річну Габріеллу.

На Закарпатті знайшли вбитою загадково зниклу 36-річну Габріеллу Яцкович. Дівчина зникла одразу після Нового року. Вона перестала відповідати на дзвінки, а рідним і знайомим від неї надходили повідомлення, які суперечили одне одному.

Тільки 12 січня, після того, як знайома дівчини написала заяву в поліцію, правоохоронці побували в її будинку і знайшли Габріеллу на горищі. Вона була задушена та з пакетом на голові. У вбивстві підозрюють її молодого коханого Василя Ф. із Виноградова. Знайомі кажуть, що загибла любила розкішне життя і нібито сама часом ставала приводом для сварок у чужих сім’ях. Проте причиною вбивства могла стати спадщина дівчини. Тим більше, що півроку тому за загадкових обставин померла мати Габріелли.

Не вийшла на роботу і покинула собаку

Знайомі забили на сполох після того, як Габріелла не з’явилася на роботі після свят.

“Вона була дуже відповідальною, ніколи такого не було, щоб вона не приходила на роботу без попередження”, – розповідає OBOZREVATEL знайома загиблої.

Габріелла останнім часом жила сама у власному будинку, що на вул. Капушанській в Ужгороді. “Її тато помер років 20 тому, коли вона ще навчалася в школі. А влітку минулого року не стало і мами, у неї була серцево-судинна недостатність. Відтоді Габріелла жила одна. Єдина рідна людина у неї – тітка, яка живе в Угорщині. Зараз вона виїхала до Ужгорода, щоб займатися похороном племінниці”, – розповів OBOZREVATEL ще один знайомий загиблої.

Востаннє жінку бачили приблизно 30 грудня на вулиці, де вона мешкала. Потім цього ж дня у Viber начальниці надійшло повідомлення від дівчини про те, що вона нібито поїхала до Угорщини до тітки, за якою потрібен догляд.

Водночас сама родичка отримала повідомлення від племінниці, де вона писала, що поїхала на відпочинок до Єгипту на кілька тижнів. До 5 січня знайомі дівчата листувалися з нею у Viber, запрошували її у гості. Вона коротко відповідала, що відпочиває у Єгипті, й надіслала фото.

Фотографії були взяті з інтернету

Фото виявилося взяте з інтернету, зроблене воно було ще в 2019 році, і на ньому не було самої Габріелли. До того ж дівчина залишила на вулиці улюбленого пса. Собака був без їжі та постійно вив. Такі нестикування викликали тривогу в друзів і сусідів.

Тіло виявили не відразу

Знайома Габріелли звернулася до поліції із заявою про зникнення людини. Також інформацію стали поширювати в соцмережах.

Поліція не відразу виявила тіло Габріелли. Першого разу вони зайшли в будинок і оглянули лише перший поверх. Уже вдруге поліцейські піднялися на горище і знайшли тіло. На голові в неї був пакет, і вона була задушена.

Знайомі кликали її в гості

Коханця затримали у Виноградовому

Знайомі кажуть, що останні 3-4 місяці Габріелла зустрічалася з чоловіком, мешканцем Виноградового, на ім’я Василь. Він був молодший за жінку на кілька років. Саме його зараз поліція підозрює у вбивстві, його затримали ввечері 12 січня. У нього знайшли і телефон загиблої, з якого було надіслано повідомлення.

Також наше джерело в поліції Закарпаття розповіло, що експерти не змогли відразу зробити розтин тіла загиблої, оскільки воно було дуже замерзлим. Проте точну дату смерті вже зможуть сказати після експертизи.

Трохи пізніше нам стало відомо, що Габрієлла загинула саме в новорічну ніч. Вбивця спершу вдарив її по голові, потім затяг на горище і вже там задушив пакетом.

Любила розкіш і чоловіків?

За однією з версій, між Габріеллою та її співмешканцем виникла сварка, під час якої чоловік і вбив дівчину. А потім замітав сліди.

Одна з близьких знайомих загиблої трохи відхилила завісу життя Габріелли. Попри те, що зовні вона була дуже милою, в її житті було багато таємниць. Не дарма її вважали дуже потайливою людиною.

“Габріелла була непоганою людиною, але застрягла десь у підлітковому віці, хоча їй уже йшов 37-й рік. Її мама була звичайною жінкою, рано втратила чоловіка, перебивалася з роботи на роботу. Поки не влаштувалася працювати до обласного пенсійного фонду. Там вона була далеко не останньою людиною. А Габріелла з дитинства звикла до дорогих речей, коштовностей і ніколи не хотіла жити за своїми доходами. Все це спонсорувала її мама”, – розповідає знайома сім’ї.

Мало хто знав про це, тому що вона, незважаючи на свою привітність, ніколи і нічого про себе не говорила. Багато хто такого в ній і не підозрював. Габріелла працювала менеджеркою в різних компаніях в Ужгороді: в банку, в одній із міжнародних компаній, у візовому центрі, вивчала іноземні мови. Щоправда, ніде довго не затримувалася.

“У неї була ще одна слабкість – це чоловіки. Коли вони траплялися на її шляху, то вона втрачала голову, робила багато дурниць через них. Часом просто влазила в чужі сім’ї. Її проблеми теж доводилося вирішувати мамі. Нещодавно мама померла за загадкових обставин, але ця справа в минулому”, – продовжує знайома.

У спадок у Габріелли залишилася мамина квартира та будинок бабусі, в якому вона жила. Бабуся її виховувала, вона теж жила в достатку. В останні місяці Габріелла стала ще більш замкнутою. Вона відштовхувала від себе родичів, боялася, що хтось претендуватиме на її спадок.

“І у неї з’явився чоловік на ім’я Василь Ф., він молодший за неї. Жив у неї, але вона ретельно приховувала ці стосунки, мало хто знав про його існування. Вона була дуже потайливою, нічого про себе не розповідала, тому оточення вважало її святою людиною”, – розповідає знайома.

За однією з версій, коханий Габріелли був одруженим. А загибла наполягала на тому, щоб він залишився жити з нею, погрожувала розповісти його дружині. Нібито тому в них сталася сварка, яка скінчилася вбивством.

Останнім часом Габріелла оформляла спадщину – квартиру мами, нерухомість бабусі. Можливо, причиною вбивства могло стати саме майно.

 

peredplata