Троє буковинців за незаконну вирубку дерев позбулись бензопили та зрубаної деревини

оліцейські викрили трьох буковинців за незаконну вирубку деревини
Вчора, 26 січня, в лісовому масиві села Біла правоохоронці задокументували злочин проти довкілля. За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження.

До поліції звернувся 22-річний працівник Драчинецького лісництва і повідомив, що під час здійснення об’їзду території обслуговування в селі Біла Чернівецького району виявив невідомих осіб, які здійснювали незаконну рубку дерев.

На місці події слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції встановила, що троє жителів села Старі Бросківці віком від 25 до 44 років зрубували лісодеревину породи «Акація» без відповідних дозвільних документів.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань поліції за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. Незаконно зрізані дерева та бензопили працівники поліції вилучили.

Досудове розслідування триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata