У Чернівцях затримали двох чоловіків, які “бомбили” автівки

Зокрема, поліцейські встановили причетність чернівчанина та жителя Херсонської області до трьох фактів незаконного заволодіння майном протягом січня цього року. Проникаючи до чужих автівок, зловмисники викрадали інструменти та запчастини до транспортних засобів. Наразі працівники поліції перевіряють порушників на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень.

Розслідуючи крадіжки майна з автомобілів чернівчан, співробітники Чернівецького районного управління поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку ГУНП здійснили низку оперативно-розшукових заходів.

Зокрема, опитали свідків, очевидців подій та опрацювали інформацію з камер відеоспостереження. Правоохоронці встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні раніше засуджені за скоєння аналогічних злочинів 28-річний чернівчанин та 44-річний житель Херсонської області.

Здебільшого вночі чоловіки викрадали з автомобілів інструменти, запчастини й комплектуючі до автомобілів для подальшої їх реалізації. Загальна сума завданих збитків становить понад 20 тисяч гривень.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушникам про підозру у скоєні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata