У Чернівцях не стихають бої містечкових нуворишів

Рома наносить удар. Вася готує обратку.
 
У Чернівцях не стихають бої містечкових нуворишів. Їм мало того, що досі вкрали. Ще треба від міста трохи взяти. Аби тільки не вдавилися…
 
Отож, на телеканалі 1 плюс 1 вийшов сюжет про тих, хто в опозиції до Клічука. Мовляв, Продан і його команда беруть чернівецьку землю собі, а не віддають її Клічуку та його єдиній альтернативі. Але ж як Продан може брати собі землю, коли при владі Клічук?! Він і мер, і має більшість у раді, і вся влада його, і заступники його, і голови департаментів, його, і чиновники його… А, може, Рома зовсім і не мер? А, може, керує всім Продан? І він мер… А хто тоді Клічук і чого він називається міським головою і сидить у кріслі голови?
 
Ромі вже треба чекати обратку від Васі. Він таки йому не простить того, що депутатка Рачук від “Єдиної альтернативи” вже набрала купу землі під АТО, де будуть будуватися навіть багатоповерхівки. І то в центрі міста. на цій землі, яку Рома дав своїй депутатці, можна було б побудувати стільки квартир, щоб забезпечити всіх атошників Чернівців, області та ще й сусідів.
 
Рома промахнувся. І буде відповідати. Вася наносить удар, і Марина Кирилюк піде з посади секретарки, і не тільки вона. А ще два заступники підуть.
 
А хто це буде і коли, Час покаже…
 

peredplata