Вчинив сам0rубcтв0!? Що з Рябчуком, який розsтрlляв 5 товаришів по службі. Вже є офіційна інформація.

В ЗМІ розповсюджується інформація про вчинення самоrубства солдатом Рябчуком в СІЗО.

В інформаційному полі поширюється чутка щодо самогубства Артемія Рябчука, якого підозрюють у розстрілі військовослужбовців Нацгвардії у Дніпрі. Дана інформація повністю не відповідає дійсності. Підозрюваний перебуває під вартою, його життю і здоров’ю нічого не загрожує, – йдеться у повідомленні.

У ДБР заявили, що робиться усе можливе, аби якнайшвидше завершити досудове розслідування у цій резонансній справі і притягнути винних до відповідальності. Також у Бюро закликали журналістів користуватись офіційною інформацією та не поширювати фейки

Раніше підозрюваному в стрілянині Артему Рябчуку обрали запобіжний захід — 60 днів тримання під вартою в слідчому ізоляторі без права внесення застави.

 

Відповідне рішення 28 січня пізно ввечері ухвалив Кіровський районний суд Дніпра. Виступаючи в суді, Рябчук заявив, що визнає свою провину.

Мені щиро жаль тих людей, яким я завдав болю своїм вчинком. Я винен і повністю усвідомлюю свою провину. Мені важко згадувати той час. Моє єдине бажання — не відправляйте мене на гаупвахту, а в слідчий ізолятор, — сказав Рябчук.

За словами його адвоката, обвинувачений не хоче повертатися до того місця, «де над ним знущалися».

Нагадаємо, що в ніч на 27 січня в Дніпрі сталася стрілянина заводі «Південмаш». Солдат-строковик Нацгвардії з автомата Калашникова убив п’ятьох людей і стільки ж поранив. Глава МВС також запевнив, що якщо факти «дідівщини» або інші прояви нестатутних взаємовідносин чи інших порушень підтвердять, посадовців покарають.

Джерело:infobomb24.info

peredplata