У Чернівцях поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється в замаху на вбивство

Вчора вранці, 13 лютого, до поліції звернулася чернівчанка та повідомила, що її син отримав тілесні ушкодження внаслідок конфлікту з невідомим. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання медичної допомоги. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Чернівецькій області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та криміналісти. Здійснюючи першочергові поліцейські заходи, правоохоронці опитали свідків та очевидців інциденту.

На основі зібраної інформації поліцейські встановили, що під час розпивання спиртного між двома чернівчанами виникла суперечка. Внаслідок конфлікту 65-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс молотком декілька ударів по голові та тілу свого 44-річного товариша.

Правоохоронці затримали порушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Працівники поліції вилучили речовий доказ та направили його до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Медики діагностували у потерпілого перелом носа, забій грудної клітки та алкогольну інтоксикацію.

Слідчі під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення передбаченого статтями 15 (Замах на злочин) та 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується обрання порушнику запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

 

peredplata