На проспекті у Чернівцях водій іномарки в’їхав в електроопору: двоє травмованих

Внаслідок порушення правил безпеки під час керування транспортним засобом травмувалися двоє буковинців. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Уранці 20 лютого до поліції надійшло повідомлення про автопригоду на проспекті Незалежності обласного центру. Для встановлення всіх обставин пригоди на місці події працювали співробітники Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 30-річний житель селища Красноїльськ, керуючи автомобілем «Audi», перевищив швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та допустив зіткнення з електроопорою.

У результаті аварії водій та його 30-річний пасажир отримали травми різного ступеня тяжкості.  Лікарі госпіталізували потерпілих для надання медичної допомоги. У кермувальника діагностували травму голови і перелом шийного хребця, а у пасажира – закриту черепно-мозгову травму та струс головного мозку.

Слідчі поліції внесли відомості про вказану подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

 

 

peredplata