Уродженка Коломиї стала другою на конкурсі «Міс Всесвіт»

Уродженка Коломиї стала другою на конкурсі «Міс Всесвіт»Друге місце на конкурсі краси \”Міс Всесвіт\” у бразильському місті Сан-Паулу посіла українка Олеся Стефанко.

Представниця Анголи Лейла Лопес отримала титул \”Міс Всесвіт\”.

Перед фіналом організатори також оголосили переможниць у номінаціях \”Міс Фотогенічність\” і \”Міс Симпатія\”. Ними стали відповідно \”Міс Швеція\” Роннія Форнстедт і представниця Чорногорії Ніколіна Лонкар.

На початку фінальної вистави всі конкурсантки, що представляють 89 країн, вийшли на сцену, де дізналися імена 15 фіналісток, яких судді вибрали за підсумками попередніх змагань 8 березня. Ще одна учасниця вирішального етапу \”Міс Всесвіт\” була обрана за результатами глядацького голосування в інтернеті.

Фіналістки взяли участь у дефіле в купальниках, потім десять дівчат продовжили змагатися і вийшли на сцену у вечірніх сукнях. У третій частині конкурсу п\’ять красунь відповідали на питання суддів.

Олеся Стефанко народилася в Коломийському районі Івано-Франківської області, батьки дівчини живуть у Коломиї. Олеся нині навчається в Одесі в юридичній академії.

\”Міс Всесвіт\” (Miss Universe) – один з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси. Власниками конкурсу є американський підприємець Дональд Трамп і телекомпанія NBC. Шоу в Сан-Паулу транслюється в прямому ефірі на аудиторію більше 1 мільярда людей у 189 країнах світу.

Володарка титулу \”Міс Всесвіт\” отримує у тимчасове користування діадему, а також квартиру в Нью-Йорку. Корона \”Міс Всесвіту\” – витвір ювелірного мистецтва вартістю понад 120 тисяч доларів. Вінець, виконаний з білого і жовтого золота, оздоблений більш ніж 1000 дорогоцінними каменями. Крім діадеми переможниці вручаються численні подарунки і грошові призи на загальну суму у чверть мільйона доларів.

Джерело Молодий буковинець

peredplata