Регіонал Олег Царьов: “Майдан мав підштовхнути до появи ОРДЛО на заході України.”

Регіонал Олег Царьов підтвердив мої здогади, які я з 2014 року послідовно розгортав про те, що Янукович здійснював план щодо поділу України, де Майдан мав підштовхнути до появи ОРДЛО на заході України.
Саме для цього Табачник із Медведчуком розгортали наративи про те, що західна Україна є чужорідним елементом для України та давали повний хід розкрутці «Свободи». Тобто план Росії був такий натягнути розтяжку за допомогою Майдану, який розпалили за допомогою дебільної політики та відвертих провокацій ( тітушки 17 травня 2013 року на акції опозиції, врадіївка, торгова війна з Росією, розстріл браконьєрів в Азовському морі та вишенька на торті скасування євроінтеграції) . Довести ситуацію до повстання, щоб під шумів анексувати Крим, а Януковича використати, щоб закликати Росію ввести війська і загнати майданну частину України на захід, щоб потім провести федералізацію за планами Медведчука чи взагалі розділити країну за чехословацьким сценарієм, мовляв, навіщо зайве кровопролиття.
Тоді Росія отримувала більшу частину України.
У розділі також могла взяти участь і Угорщина, щоб захопити шматок користуючись хаосом і «освятити» розділ України країною заходу.
Німеччина отримувала економічний контроль над огризком та повний збіг інтересів із Росією за іншими напрямками.
Але все пішло у тартарари, бо народ України виявив волю та обставини вносили нові сюжети, які зламали другий пакт Молотова-Ріббентропа, пардон, Путіна-Меркель.
Ось чому російська колона, всі ОПЗЖ та їхні сателіти мають бути розбиті назавжди. І всі спроби прикрити їх є проявом зради, а ті, хто їх захищає і є зрадниками, які зберігають шанси для відродження гадини російського світу в Україні.
 
 

peredplata