У кого найбільша зарплата? Скільки отримали керівники Чернівецької обласної ради за п’ять місяців 2023 року

Посадовці Чернівецької обласної ради, як і посадовці міськради та ОВА, до свого посадового окладу отримують низку різних доплат, зокрема допомоги та премії.

Кореспондентка “МБ” відправила інформаційний запит та дізналася, які зарплати та доплати отримали ТОП-посадовці Чернівецької обласної ради від початку 2023 року.

Відповідно до постанови Кабміну, керівним працівникам виплачується надбавка за вислугу років, надбавка за інтенсивність праці у розмірі сто відсотків посадового окладу. Премії виплачують у межах коштів, передбачених у кошторисі на преміювання працівників.
У відповіді на запит повідомляється, що голова обласної ради прийняв рішення відмовитися від премії, встановленої рішенням сесій облради.

Олексій БОЙКО, голова Чернівецької обласної ради:

 

Розмір посадового окладу голови обласної ради Олексія Бойка складає 10-14 тисяч. Також Бойко отримує надбавку за інтенсивність праці 10-14 тисяч. За зазначений період голова обласної ради Олексій Бойко отримав найбільшу зарплату в березні – 38 тисяч, а найменшу в травні – 32 тисячі.

Загалом за п’ять місяців 2023 року, враховуючи оклад та всі надбавки, голова обласної ради отримав 177 тисяч гривень.

При цьому чиновник відмовився від допомоги на оздоровлення та від премій до державних та професійних свят.

Микола ГУЙТОР, перший заступник голови Чернівецької обласної ради:

 

Розмір посадового окладу першого заступника голови Чернівецької обласної ради Миколи Гуйтора складає від 11 до 13 тисяч гривень за місяць. Микола Гуйтор отримує надбавку за інтенсивність праці від 11 до 12 тисяч гривень за місяць. Також Микола Гуйтор отримує премію від 16 до 18 тисяч гривень. Найбільші зарплати Микола Гуйтор отримав у січні, лютому та березні – 48 тисяч. А найменшу у травні – 47 тисяч.

За п’ять місяців 2023 року, враховуючи оклад та всі надбавки, Микола Гуйтор отримав 243 тисячі гривень. Це виходить найвища зарплата серед ТОП-посадовців.

Михайло ПАВЛЮК, заступник голови обласної ради:

 

Розмір посадового окладу заступника голови Чернівецької обласної ради Михайла Павлюка складає 10-11 тисяч гривень. Михайло Павлюк отримує надбавку за інтенсивність праці від 9-11 тисяч гривень за місяць. Також він отримує премію від 14 до 16 тисяч гривень за місяць. Найбільшу зарплату Михайло Павлюк отримав у березні – 44 тисячі гривень. А найменшу у квітні – 42 тисячі.

Враховуючи оклад та всі відповідні надбавки, за п’ять місяців 2023 року Михайло Павлюк отримав 217 тисяч гривень.

peredplata