Обікрав торгову точку у Чернівцях: правоохоронці затримали крадія з Вінничини

Учора, 20 листопада, до поліції надійшло повідомлення від 49-річної приватної підприємниці про те, що невідома особа вкрала з її торгової точки інструменти на суму 20 тисяч гривень. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, встановили особу порушника та затримали його. 

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники слідчо-оперативної групи Чернівецького районного управління поліції та Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області встановили особу крадія майна. Ним виявився 43-річний житель Вінницької області.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство України посилено відповідальність за вчинення крадіжок скоєних в умовах воєнного стану, вони прирівнюються до тяжких злочинів не залежно від вартості викраденого.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata