Інтерактивні вистави, фарби холі та програма для дітей: День Незалежності у «Світі Велетнів» в Чернівцях

24 серпня в тематичному парку Світ велетнів в Чернівцях запланована святкова програма на честь Дня Незалежності України. Тут пройдуть інтерактивні тематичні вистави за участю акторів, в яких зможе взяти участь кожен відвідувач парку. Для дітей передбачена розважальна програма від дитячого центру «Країна Мрій». 

На гостей парку чекає цікавий тематичний флешмоб із фарбами холі, коли всі одночасно підкинуть до неба різнокольорові фарби. В рамках заходу відбудеться благодійний аукціон, а головним сюрпризом заходу стане  розіграш справжньої гільзи, розмальованої молодими художниками в українській символіці. 

Незабутні враження для відвідувачів створить тематичний парк казкових персонажів «Світ Велетнів», всі фігури якого сягають до 5 метрів заввишки та «оживають» за допомогою механізмів аніматроніки. Масштабні композиції добрих та злих велетнів будуть рухатися і розмовляти з гостями голосами відомих акторів, співаків та зірок шоу бізнесу. 

 «День незалежності – найважливіше свято для всіх українців, особливо в нових реаліях сьогодення. І саме в цей день ми б хотіли підтримати кожного, подарувати позитивні емоції та враження і  дати надію на те, що все буде добре.  Тож запрошуємо всіх бажаючих відзначити це свято разом і, звичайно, зробити внесок на підтримку наших захисників», – каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Окрім святкових заходів, парк пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, стилізовані фотозони, прохолоджувальні напої та багато іншого. 

Придбати квитки можна на офіційному сайті проекту «Світ велетнів», або на касі парку. Частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ. Подробиці – в Instagram та Facebook заходу. 

Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний. 

Проект триватиме до 27 жовтня.

Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А) 

Часи роботи: з 11:00 до 20:00

Вартість квитка: дорослий-250 грн, дитячий-200 грн (від 3-14 років).

 

peredplata

Залишити відповідь