У Чернівцях перед продажем “зачищають” тролейбусне депо

У Чернівцях палили депо, колишнє тролейбусне депо на проспекті Незалежності. Воно горіло ніби, а ніби й не горіло, але диму було багато.

І відразу після пожежі проголосувала міська рада про виставлення депо на аукціон. Це територія велика і хтось захоче зробити великий могутній, широкий, високий, багатий торгово-розважальний житловий комплекс, де буде все: кінотеатри, масажні кабінети, торгові зони, фізкультурні і спортивні споруди, ігроові майданчики та зали. Буде все, що хочеш і не хочеш.

Кажуть, що буде таке, яке є в Арабських Еміратах. Тож тепер потрібен емір. 

З джерел, яким довіряє “Час”, стало відомо, що не один емір буде принаймні два. один сидить при владі в Чернівцях, інший при грошах в Києві.

Отож, з одного боку, напевне, все таки буде мер Клічук і його альтернативна команда, а з іншого боку Палиця від Коломойського і партія ”За майбутнє’.’

 Хто переможе?

Напевне, Клічук і його команда не мають стільки грошей, скільки є в Палиці з Коломойським. Тому й горіло депо аби зменшити ціну на аукціоні. Хоча навряд чи це вплине. тому що вже виставили ціну 160 і більше мільйонів початково .А коли почнуться торги, буде набагато більше.

Володар Часу” ставки робить на переможця з грошима, а не владу. І вважає Володар ЧАСУ”, що між двома конкурентами буде і третій.

Чи цей хтось не з партії зелених включиться в останній момент у торги.  

Відомо ж бо, що “слуги народу” набрали дуже і дуже багато грошей, але ці гроші вони не можуть вивести за кордон, тому змушені будуть їх вкладати в Україні. зокрема, у Чернівцях.

 Отож, Чернівці чекає великий грошовий бум.

А як буде ЧАС покаже.

peredplata

Залишити відповідь