Буковинка, яка доглядала за будинком односельця, прихопила з нього 2 тисячі доларів

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками карного розшуку Вижницького райвідділу міліції викрили зловмисницю.
До Вижницьких міліціонерів звернувся 20-річний мешканець міста Вашківці, котрий повідомив, що з його будинку викрали 2 тисячі доларів США.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області на місце події негайно виїхали правоохоронці. Міліціонери провели ряд заходів. Співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками карного розшуку встановили, що до скоєння крадіжки причетна 53-річна мешканка міста Вашківці.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисниця іноді доглядала за помешканням потерпілого та знала, де хлопець може зберігати кошти. І як тільки господар вийшов з будинку, жінка зайшла до однієї із кімнат, викрала гроші, котрі знаходилися в шафі та втекла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

peredplata