Пост здав – пост прийняв!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Сьогодні відбулась довгоочікувана церемонія зміни Генерального секретаря НАТО. Норвежець Єнс Столтенберг передав естафету своєму наступнику, колишньому прем`єру Нідерландів Марку Рютте.
Особисто я цією зміною задоволений. Єнс Столтенберг з усіх Генсеків НАТО продемонстрував себе, як найбільш загальмований, неповороткий менеджер і модератор Альянсу. Хочеться сподіватись, що Марк Рютте внесе пожвавлення й динаміку в роботу організації.
Під час церемонії передання повноважень керівника Альянсу новий генеральний секретар НАТО Марк Рютте заявив, що ідтримка України та забезпечення умов для її перемоги залишатиметься ключовим пріоритетом для нового генерального секретаря НАТО, як і зміцнення трансатлантичних зв’язків та глобального партнерства у розв’язанні питань безпеки.
“Пріоритети, які ми будемо просувати у майбутньому це – Україна. Ми маємо забезпечити, щоб Україна перемогла як суверенна незалежна демократична держава. Безумовно, це наша система стримування й оборони Ми маємо збільшити рівень нашої колективної оборони. І, безумовно, це глобальне партнерство НАТО, його розширення та поглиблення, щоб воно відповідало на прояви небезпеки у світі”, – заявив Марк Рютте.
На зображенні може бути: 2 людини та текст
 
 
 

peredplata

Залишити відповідь