Понад 26 млн грн шкоди компаніям-власникам торгових марок – судитимуть буковинця, який продавав підроблене спортивне взуття

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області завершили досудове розслідування стосовно буковинця, який продавав контрафактне взуття.

Слідство встановило, що чоловік займався реалізацією контрафактного спортивного взуття відомих брендів та не був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності.  Під час проведення обшуку складського приміщення, яке винаймав підозрюваний, працівники БЕБ виявили та вилучили майже 6,5 тис. пар підробленого взуття.

Також до ТУ БЕБ у Чернівецькій області звернувся представник всесвітньо відомого спортивного бренду стосовно незаконного використання товарних знаків. За результатами проведених експертиз сума завданих правовласнику збитків становить понад 26 млн грн.

Буковинцю було повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знаків для товарів та фірмового найменування). Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.

Оперативний супровід здійснювали співробітники Управління СБУ в Чернівецькій області. Процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура.

 
Джерело: ТУ БЕБ у Чернівецькій області

peredplata

Залишити відповідь