У Сокирянській виправній колонії відбулося підведення підсумків роботи за половину першого семестру 2014-2015 навчального року

У продовж осінніх канікул, в період з 27 по 31 жовтня 2014 року, педагогічним колективом вечірньої (змінної) школи ЗНЗ ІІ-ІІІ ступенів при Сокирянській виправній колонії (№67) відділу ДПтС України в Чернівецькій області спільно з персоналом соціально-психологіної служби установи підбито підсумки роботи. В рамках даного заходу відбулися учнівські класні збори, на яких розглядалися питання успішності кожного учня та проблемні питання. Безпосередньо 31 жовтня 2014 на базі навчального закладу за участю директора школи Олександра Вулковського, класних керівників, заступника начальника установи по соціально-виховній та психологічній роботі Віталія Грабовського та начальників відділень проведено підсумкове засідання Ради школи. На засіданні було обговорено питання з організації навчання у зимовий період, реєстрації та особливості участі учнів в ЗНО, визначено план заходів з подальшої співпраці педагогічного колективу та начальників відділень соціально-психологічної служби в організації навчання засуджених установи.
За результатами засідання було відзначено, що між педагогічним колективом навчального закладу та персоналом соціально-психологічної служби налагоджено відповідна взаємодія щодо залучення засуджених до навчального процесу, організації та проведенні виховних заходів як в стінах навчального закладу так і безпосередньо у відділеннях.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata