Буковинець отримав 6 років тюрми за наркотики

За виготовлення, реалізацію та зберігання наркотичних речовин – 6 років позбавлення волі
Новоселицький районний суд Чернівецької області виніс вирок 30-річному жителюНовоселицького району, якого підозрювали у виготовленні, зберіганні та реалізації наркотичних засобів.
Встановлено, що з квітня 2014 по червень 2015 року зловмисник утримував приміщення своєї квартири, для незаконного виготовлення, збуту та вживання наркотичного засобу, а саме опію ацетильованого.
27.07.2015 року працівниками міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного було виявлено та вилучено спеціальне обладнання призначене для виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу.
В порушення ст. 7 Закону України «Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів», з метою виготовлення наркотичних засобів, незаконно зберігав за місцем свого проживання прекурсор, стосовно якого здійснюється заходи контролю – ацетон.
Крім того під час досудового розслідування встановлено, що не маючи передбаченого законом дозволу на придбання носіння та зберігання бойових припасів, зловмисник незаконно зберігав 23 патрони.
Суд підтримав принципову позицію прокурора Новоселицького району визнав винним наркоділказа ч.1 ст.317, ч.1 ст.313, ч.1 ст.311, ч.1 ст. 263, ч.2 ст.309, ч.2 ст. 307 КК України та призначив покарання у виді 6 років позбавлення волі .

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata