ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!06.07 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!06.07 2017Сьогодні – всесвітній день поцілунку

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Вчора російсько-терористичні бандформування 13 разів відкривали вогонь по оборонних укріпленнях українських армійців. При цьому бойовики двічі застосовували міномети. Проте, враховуючи відносне зниження кількості та інтенсивності ворожих обстрілів, можна відзначити тенденцію щодо стабілізації обстановки у районі проведення АТО. Внаслідок бойових дій один український воїн вчора зазнав поранень, ще один боєць сил АТО отримав бойову травму. Обидва військовослужбовці були оперативно доставлені до лікувальної установи. Стан їхнього здоров’я задовільний.

Вашингтон також готує нові санкції проти Пхеньяна і країн, які ведуть з ним бізнес.
Постпред США при ООН Ніккі Хейлі заявила на засіданні Радбезу ООН 5 липня, що Вашингтон готовий задіяти всі можливості, включаючи військову силу, щоб змінити поведінку КНДР, передає РИА Новости.
Нагадаємо, в ніч на 4 липня Північна Корея здійснила черговий запуск балістичної ракети.

5 липня 2017 року Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло був запрошений в МЗС України у зв\’язку з висловлюваннями Міністра закордонних справ Республіки Польща Вітольда Ващиковського щодо України в інтерв\’ю для тижневика \”W sieci\” 03.07.2017 року
Нагадаємо, Ващиковський заявив, що Польща накладе вето на потенційний вступ України в Євросоюз, якщо не будуть вирішені історичні питання і питання прав меншин.
У Києві відповіли на заяву МЗС Польщі про Бандеру

Президент США Дональд Трамп прибув з візитом до Польщі ввечері 5 липня
Зазначається, що офіційні заходи, пов\’язані з візитом, розпочнуться в четвер, 6 липня, а в п\’ятницю вранці, стартує серія зустрічей Трампа з керівництвом Польщі. Зокрема, відбудеться розмова американського лідера з польським президентом Анджеєм Дудою в форматі один на один, а після цього відбудуться переговори у складі делегацій.

У Чернівцях сонце в цей день буде рідко з\’являтися з-за хмар. Удень і ввечері буде йти дощ. До 21 градуса тепла
за останні 130 років
06 липня:
МАКС: 33.7° (1988)
МІН: 8.5° (1948)
Народний прогноз погоди: 6 липня відзначається день Володимирської ікони Божої Матері. Також у цей день вшановується пам\’ять священномучениці Агрипини. У народі святу називали Аграфена Купальниця, тому що в цей день розпочинались купання. Мабуть, найголовнішою подією дня Аграфени Купальниці був збір трав, коріння для лікувальних і знахарських цілей. Щоб дізнатись погоду на щонайближче майбутнє, наші пращури в цей день слідкували за воронами: якщо вони під хмари летять – до негоди.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2575 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США -112, у Канаді -8, в Еспанії -15, в Італії – 29, у Нідерландах -35, у Польщі -24, в Росії -28, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 26, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -43, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -31, Швеції – 9, Великобританії – 23, Китаю -5, Єгипті – 12, Туреччині – 15, Австралії – 11, Індії – 1, ОАЕ -7, Молдова – 5, Мексика – 2, Болгарія – 11, Естонія – 5,Швейцарії – 7

Активно читають статті \”Газета «Час» і сайт «Час» мають повагу і довіру чернівчан \”. \”ОЛЕКСАНДР ФИЩУК: БІЛЬШЕ 10 МЛН. ГРН. ДОДАТКОВО ВИДІЛЯЄМО НА МЕДИЧНУ ГАЛУЗЬ КРАЮ. І МУНТЯНОВІ НА ЗАРПЛАТУ ПІВМІЛЬЙОНА\”, \”Депутат Ольга Кобевко змусила регіоналів вибачитися за наклеп (документи)\”, \”На Сокирянщині зафіксували масовий спалах інфекції: 200 людей звернулося до лікарні\”

peredplata