Парк світлових фігур «Lights & Dreams» в Чернівцях: що на вас чекає

5 квітня в Чернівецькому парку імені Тараса Шевченка відкриється проект світового масштабу «Lights & Dreams». Він вже отримав багато шанувальників в Києві та за кордоном, а ось в Чернівцях пройде вперше. На відвідувачів чекає тематичний парк ілюмінацій і масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає до семи метрів заввишки. 

За словами організаторів, всі фігури виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп, що перетворять парк Шевченка на справжню ілюмінаційну казку. Світлові інсталяції стануть невід’ємною частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти. Тут ви побачите «Ліс казкових фей та ельфів», «Тунель закоханих», «Магічних котів», «Золотого дракона» тощо. 

 «Зараз кожен з нас потребує розради та позитивних емоцій. Ми віримо, що цей проект допоможе відвідувачам хоча б на деякий час їх отримати.  Запрошуємо всіх бажаючих поринути в атмосферу чарівного світу, де трапляються дива та здійснюються мрії! А також провести час з родиною, зробити яскраві фото та отримати незабутні враження»,- каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Важливо зазначити, що ліхтарики не споживають багато світла (лише 20 квт на годину) та працюють в енергозберігальному режимі. Окрім ілюмінацій, парк пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, театралізовані виступи акторів, стилізовані фотозони, прохолоджувальні напої та багато іншого. Проект відбудеться за підтримки Чернівецької міської ради та парку імені Тараса Шевченка.

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights & Dreams або на касі парку Шевченко. Подробиці – в Instagram та Facebook заходу. 

Вхід представникам ЗСУ та інвалідам I-II категорії безкоштовний 

Частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ.

Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А)
Часи роботи: щодня з 20:00-22:30
Вартість квитка: дорослий-200 грн, дитячий-150 грн (від 3-14 років).

 

peredplata