«Збагати українську землю деревами»: у Чернівцях збиратимуть кошти для ЗСУ та висадять 30 дерев як символ 30 років незалежності України

6 квітня до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру відбудеться благодійна акція «Збагати українську землю деревами». Акція проводитиметься на факультеті фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича спільно з Асоціацією випускників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та Студентським парламентом.

Для підтримки Збройних сил України у цей нелегкий час планується висадження 30 дерев як символу 30 років незалежності України. Спільними зусиллями ми можемо допомогти захисникам нашої держави, які щодня боряться та віддають власне життя заради нашого миру та суверенності, вони охороняють наш спокій і саме завдяки їм ми маємо змогу повернутися до повсякденного життя.

Акція полягає у зборі коштів, які будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.

У благодійні акції братимуть участь співробітники факультету, студенти, відомі випускники та переселенці з інших регіонів України, які наразі знаходяться у нашому місті.

Зустріч усіх учасників акції відбудеться біля входу на факультет фізичної культури і здоров’я людини (вул. Небесної Сотні, 4Д) о 8:45 год.

О 9:00 буде проведена хвилина мовчання для вшанування пам’яті загиблих співвітчизників, які героїчно віддали життя заради України.

Потім звучатиме Державний гімн України. Після цього заплановано висадження алеї дерев.

Контактна особа – Галан Ярослав Петрович (тел. 0969645704)

Все буде Україна!

peredplata