Буковинські підприємці не словом, а ділом дбають про державу

Військові дії на сході нашої країни внесли корективи в життя кожного з нас. Хтось пішов захищати Батьківщину, хтось допомагає морально, хтось – фінансово, але для справжніх патріотів сьогодні цього не достатньо. Любити Батьківщину – означає вчасно і, по можливості, чесно сплачувати податки.

Протягом восьми місяців цього року представники чернівецького бізнесу перерахували до зведеного бюджету податків і зборів та єдиного соціального внеску на 1337,8 млн. грн. (в т.ч. 618,7 – податкові надходження та 719,1 ЄСВ). Державний бюджет платники поповнили на 256,2 млн. грн., а до місцевої скарбниці спрямували 362,5 млн. грн.
Найбільше податків за підсумками восьми місяців сплатили до зведеного бюджету: ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» – 32,4 млн. грн., ПАТ \”Чернівцігаз\” –– 28,7 млн. грн.; КП «МТК «Калинівський ринок» – 15,0 млн. грн., Управління освіти Чернівецької міської ради – 14,9 млн. грн., ТОВ «Рома» – 14,3 млн. грн., ТОВ «Машзавод» – 10,0 млн. грн.
Лідерами у сплаті до місцевої скарбниці цьогоріч є: Управління освіти Чернівецької міської ради – 14,7 млн. грн., Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича – 9,1 млн. грн. та ТОВ «Машзавод» – 8,5 млн. грн.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях щиро вітає з Днем підприємця усіх представників бізнесу та бажає успіху в реалізації ідей та проектів, нескінченої ділової енергії, впевненості у власних силах, надійних партнерів, невичерпного потоку клієнтів та процвітання!
Щиро дякуємо усім, хто не словом, а ділом долучається до розбудови нашої величної та незалежної держави!

Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata