У Кіцманському районі громада допомагає ремонтувати автошляхи

У Кіцманському районі громада допомагає ремонтувати автошляхиГромада та підприємці Кіцманського району відгукнулися на звернення районної державної адміністрації про надання допомоги у ліквідації ямковості на дорогах.

Зокрема, за участю небайдужих кіцманчан вже проведено ремонти на комунальних шляхах Кіцманя, Лужан, Мамаївців, Шипинців, Брусниці, Берегомету, Лашківки, Витилівки, Валяви, Кліводина, Давидівців, Неполоківців, Верхніх та Нижніх Станівців, Стрілецького Кута, Драчинців, Глиниці, Дубівців, Борівців, Хлівища.

Найбільшу допомогу надали керівники одного з підприємств району Яна та Андрій Дуп’як, які закупили 107 тонн асфальтної суміші на суму понад 100 тисяч гривень, завдяки чому завершено ремонт на ділянці дороги Кіцмань-Валява.

Попри це, залишається потреба в ремонті великих ділянок доріг Кіцмань-Киселів та Кіцмань-Ошихліби-Неполоківці. Тому нині, поки дозволяє погода, необхідно докласти чималих зусиль для відновлення покриття доріг району.

Відтак, Кіцманська районна державна адміністрація закликає всіх небайдужих керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, приватних підприємств, власників автозаправних станцій та фізичних осіб-підприємців допомогти у проведенні ремонтних робіт на автошляхах району.

Про це повідомляє Кіцманська райдержадміністрація.

peredplata