Марш Нової Армії

Марш Нової АрміїПрем\’єра відео! До Дня Збройних Сил України! \”Марш Нової Армії\”​. Слова Маршу – це видозмінений твір (Зродились ми великої години…) Олеся Бабія. Присвячується усім героїчним хлопцям та дівчатам, які зараз здобувають на фронті нашу перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Декілька цікавих фактів:
✪ Ідея створення Маршу української армії виникла в Олега Скрипки під час фронтових концертів, в момент вшанування пам\’яті воїнів, загиблих напередодні від ворожого мінометного вогню.
✪ Слова гімну – це видозмінений твір «Зродились ми великої години..» Олеся Бабія, яка колись була маршем Організації українських націоналістів.
✪ Відео на Марш Нової Армії відзняли у приміщенні Малої Опери у Києві.
✪ Кліп знімала творча команда, що започаткувала наприкінці літа 2014-го знані серед фронтовиків і волонтерів творчі зустрічі у Головному військовому клінічному госпіталі МО України.
✪ На підготовку зйомки пішло 5 днів, з урахуванням репетицій, виготовлення декорацій і збору техніки та необхідного обладнання.
✪ Тризуб виготовили за 3 дні, розміром 2.60 / 3.50 м, з пінопласту завтовшки більше 25 см. Для того щоб внести його до зали, тризуб довелося розпилити навпіл і збирати на сцені, оскільки у Малій опері не виявилося дверей такого розміру!
✪ Почесна варта у кліпі виконувала програму стандартного виступу, але кількість солдатів і послідовність виконання для зйомки була змінена.
Всього перед зйомками було дві репетиції!
✪ Загалом під час знімального процесу на майданчику перебувало 66 солдатів і 22 людини технічного персоналу!
✪ Зйомка розпочалася о 12.00 і закінчилася о 17.55 – в армії важлива дисципліна!
✪ За весь час тільки один солдат попросив зробити Селфі з музикантами, основний час між дублями вони репетирували і стояли \”на варті\”
✪ Держава не витратила жодної копійки на створення кліпу, зйомки цього відео – виключно приватна ініціатива.
✪ Монтаж кліпу тривав 7 днів.
✪ Кліп затверджували всі державні військові установи
✪ З моменту підготовки кліпу і до його прем\’єри в Генштабі знадобилося 24 дні!

peredplata