У Чернівецькій міській раді кадрові зміни

За результатами кадрового конкурсу призначено двох посадовців міської ради , чотирьох претендентів зараховано до кадрового резерву

Конкурсна комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад в Чернівецькій міській раді за результатами конкурсу рекомендувала міському голові двох претендентів призначити на посади, чотирьох – зарахувати до кадрового резерву. Про це повідомили у відділі з питань кадрової роботи міської ради.
Конкурс оголошувався на заміщення чотирьох вакантних посад:
1. Головного спеціаліста економічно-виробничого відділу управління капітального будівництва департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.
2. Начальника відділу оренди землі управління земельних ресурсів департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради (на період соціальної відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
3. Головного спеціаліста відділу реформування та енергозбереження департаменту житлово-комунального господарства міської ради.
4. Головного спеціаліста управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (на період служби в Збройних Силах України основного працівника).
За результатами конкурсу міському голові рекомендовано призначити на посаду головного спеціаліста відділу реформування та енергозбереження департаменту житлово-комунального господарства міської ради Василя ЯКІВЦІВА, на посаду головного спеціаліста економічно-виробничого відділу управління капітального будівництва департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради – Людмилу КОШМАН.
Зарахувати до кадрового резерву міської ради рекомендовано Світлану ГЛІБІЦЬКУ – на посаду начальника відділу оренди землі управління земельних ресурсів департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, Ігоря АДАЩУКА, Володимира КУРЕННОГО, Степана САВКУ – на посаду головного спеціаліста управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.
Довідково.
Василь Яківців має інженерну та вищу юридичну освіту, розпочинав трудову діяльність на Чернівецькому гумовзуттєвому заводі, служив в органах внутрішніх справ, працював головним спеціалістом, старшим інспектором виробничо-технічного відділу управління житлового господарства Шевченківської районної ради, старшим інспектором відділу реформування та енергозбереження, провідним фахівцем відділу технагляду за капітальним будівництвом при департаменті житлово-комунального господарства міської ради.
Людмила Кошман має вищу інженерну освіту, з 2008 року працювала на КП « Чернівціводоканал» інженером дільниці водопровідної мережі, інженером-проектувальником, головним інженером ДП «Чернівцівода».
Світлана Глібіцька має вищу юридичну освіту, працювала на кафедрі кримінального права і процесу ЧНУ ім. Ю.Федьковича, провідним спеціалістом, заступником начальника, начальником інспекції з контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення Чернівецького обласного центру зайнятості.
Ігор Адащук має вищу військову інженерну освіту, служив в Збройних Силах та МНС України, з 2005 року працював головним спеціалістом, старшим інспектором управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.
Володимир Куренной має вищу інженерну освіту, служив в Збройних Силах та МНС України, з 2005 року працював заступником начальника, старшим інспектором управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради
Степан Савка має вищу інженерно-будівельну та юридичну освіту, служив в органах внутрішніх справ, працював пожежником, командиром відділення пожежної охоронної частини, головним спеціалістом , старшим інспектором управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, старшим інспектором відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців юридичного управління міської ради.
Про це повідомляє прес-служба міськради.

peredplata