Цьогоріч податківці Буковини не отримали жодної скарги під час особистих прийомів громадян

Головне управління ДФС у Чернівецькій області інформує, що посадовці регіонального відомства у січні – листопаді 2014 року, розв’язуючи найактуальніші питання краян, здійснили 564 особисті прийоми громадян та не отримали жодної скарги від заявників під час їх проведення.

При цьому зафіксовано, що під час особистих прийомів громадян із загальної чисельності порушених буковинцями звернень, найбільш поширеними стали 485 звернень (або 86 відсотків) з питань податкової політики. А серед них, питанням справляння загальнодержавних і місцевих податків приділялась увага заявників у 288 зверненнях. І у 74 випадках – заявники цікавились питаннями адміністрування єдиного соціального внеску.

Фахівці регіонального управління наголошують на досить високу активність буковинців в спілкуванні у такий спосіб з податківцями, яка фіксується з місяця в місяць цього року. І такий результат роботи тільки доводить ефективність двосторонньої комунікації, коли на всі запитання можна, без ускладнень, отримати одразу пряму відповідь, правову консультацію або законодавче роз’яснення.

peredplata